Reumafonds

ReumActief aanwezig 90-jarig jubileum Reumafonds

 

Een afvaardiging van ReumActief was aanwezig bij het 90-jarig jubileum van het Reumafonds in het Afas Circus Theater te Scheveningen. Een mooie middag waarin duidelijk werd dat heel veel op het gebied van reuma en behandelen verbeterd is. Maar ook werd duidelijk dat er nog heel veel te onderzoeken en verbeteren valt. 1 op de 9 mensen lijdt aan een reumatische aandoening en velen kunnen niet goed meedoen in onze maatschappij. Daar ligt nog een grote taak voor ons en vooral overheid en gemeenten.

 

Naast enkele sprekers waren staatssecretaris Martin van Rijn, die een drietal vrijwilligers en arts verraste met een lintje, en Prinses Beatrix, beschermvrouwe van het Reumafonds, aanwezig.

 

Ter afsluiting werden we verrast met een paar hoogtepunten uit The Lion King.

Het Reumafonds steunt ReumActief

 

ReumActief is een Actieve reumapatiëntenvereniging die haar leden diverse activiteiten en diensten aanbiedt. Denkt u eens aan:

  • Vier maal per jaar het prachtige verenigingsblad
  • Betaalbare en verantwoord begeleide beweegactiviteiten zoals hydrotherapie, Mindful Yoga en aangepast fitness
  • Voorlichting
  • Lotgenotencontact

Zonder de steun van het Reumafonds zou dit alles een stuk lastiger betaalbaar zijn en zou bijvoorbeeld de hydrotherapie voor de meesten onbereikbaar en onbetaalbaar worden.

Iets terugdoen voor het Reumafonds

 

ReumActief is ontzettend blij met de financiële steun die wij jaarlijks mogen ontvangen van het Reumafonds.

Het spreekt voor zich dat wij dan graag iets terug willen doen voor die steun.Diverse (bestuurs) leden zijn al collectant voor het Reumafonds, maar dat kan nog veel beter.

We vragen u dan ook om jaarlijks één uurtje van uw tijd te schenken aan het Reumafonds in de vorm van een uurtje collecteren in maart.

Natuurlijk weten we dat dit voor veel van onze leden niet zomaar is weggelegd. Dat betekent niet dat u dan niets zou kunnen ondernemen. U zou uw partner, kinderen, vrienden en kennissen, buren, collega's enz. eens kunnen vragen of zij voor u en ons een uurtje vrij zouden kunnen maken. Als we allemaal nou eens één persoon bereid weten te vinden om een uurtje per jaar te gaan collecteren voor het Reumafonds, dat zou toch fantastisch zijn?

 

Helpt u ons mee? Alvast hartelijk dank daarvoor!

Wordt collectant!

 

We waarderen het zeer als u of uw naaste omgeving besluit om ook collectant te worden voor het Reumafonds. Dat betekent nog meer wetenschappelijk onderzoek om reuma in de toekomst beter te kunnen behandelen of zelfs bestrijden; gegarandeerd betaalbaar en verantwoord begeleide beweegactiviteiten via ReumActief; enorm veel reumapatiënten die beter kunnen blijven functioneren en met minder pijn en stijfheid kunnen leven; goede belangenbehartiging en gerichte voorlichting.

Dankzij u krijgt reuma dan weer een gezicht!

Meldt u aan als collectant, of meldt iemand die u bereid hebt gevonden dit te willen worden, aan bij Anita Sanders, T 06 25 31 20 09 of via email: info@reumactief.info

 

Doen!

 

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017