Combi Fit

Combi Fit

 

Dat regelmatig bewegen belangrijk voor ons is weten we allemaal. Het houdt gewrichten soepel, maakt spieren sterker, vermindert het vetpercentage, kan zorgen voor betere nachtrust en sporten heeft een stimulerend effect voor het zelfvertrouwen

Maar bewegen is ook goed voor je sociale leven. Je inschrijven in een sportclub of afspreken om bv. eens te gaan joggen kan een goede uitlaatklep zijn en een goede manier om je sociaal leven wat kracht bij te zetten. Het is vaak leuker en meer motiverend om samen met andere te sporten en bewegen.

 

Er zijn vele verschillende sporten en bewegingsmethoden die je kunt uitoefenen om een fittere versie van je zelf te zijn. Maar wat vind je leuk en wat kun je langer dan 2 maanden volhouden zonder jezelf naar de sportschool, sportclub of vereniging te moeten slepen!?

 

Wij bieden daarom Combi-Sport aan. Elke vrijdagmiddag staat er een leuke activiteit op het programma. Nooit hetzelfde, veel variatie, op eigen niveau met een hoog fun-gehalte en misschien een beetje uitdagend.

Verschillende activiteiten zullen aanbod komen:

-Bewegen op muziek

-Fitness

-Stabiliteitstraining, gericht op buik- en rugspieren

-Buiten wandelen / Nordic Walking

-Yoga

-Fietsen

-Oefenen in de zaal

-Buiten oefenen bij mooi weer

Alle groepslessen staan onder deskundige begeleiding en is op uw eigen niveau afgestemd.

 

De kosten voor de Combi Fit bedragen € 15,- per maand.

 

Aanmelden of meer informatie kan via info@ReumActief.info of T 06 25 31 20 09

 

 

 

 

 

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017