ReumaFit

Grenzen bepalen en verleggen

 

U sport in een kleine groep, onder begeleiding van de fysiotherapeut. U volgt uw eigen programma, op basis van uw mogelijkheden en uw persoonlijke doelen.

 

Belangrijk is dat u weer vertrouwen krijgt in uw lichaam en dat u een verbetering van uw belastbaarheid ervaart. Met ReumaFit leert u uw eigen grenzen te bepalen én uw grenzen op verantwoorde wijze te verleggen, met als doel, dat u uw dagelijkse activiteiten beter kunt uitvoeren en langer kunt volhouden. Na de ReumaFit is er gelegenheid om samen gezellig een kop koffie of thee te drinken.

Lekker bewegen

 

Wij bieden u de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een gediplomeerd fysiotherapeut. Voor reumapatiënten is deze manier van verantwoord begeleid bewegen van groot belang.

 

Na een kennismakingsgesprek met de fysiotherapeut en een fitheidstest stelt de fysiotherapeut samen met u een trainingsprogramma op en worden uw eigen doelstellingen besproken. Enkele doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn: een betere conditie, minder pijnklachten, minder stijfheid, betere mobiliteit, beter kunnen functioneren in het dagelijks leven en een betere kwaliteit van leven. Tevens hopen we verdere achteruitgang te beperken.

 

 

Voor wie?

 

Indien u een reumatische aandoening heeft kunt u deelnemen aan de ReumaFit. Denk hierbij aan Reumatoïde Artritis, artrose, Osteoporose (botontkalking), jeugdreuma etc.

Kosten

 

Om deel te kunnen nemen dient u lid te worden van ReumActief. Daarnaast neemt u een abonnement op de ReumaFit. De kosten voor de ReumaFit bedragen € 26 per maand. Sommige zorgverzekeraars vergoeden dit gedeeltelijk.

 

Aanmelden en meer info

 

Meer informatie of aanmelden voor de ReumaFit kan via ReumActief: T 06 25312009 of info@reumactief.info Ook kunt u een kijkje nemen op de website www.reumactief.info of www.fysiotherapiemusselkanaal.nl

 

ReumaFit

 

Naast medische begeleiding is het van groot belang ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk en op de juiste manier kunt blijven bewegen en kracht opbouwt. Dat is erg belangrijk voor uw zelfstandigheid en fitheid.

 

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017