Hydrotherapie

Wat is hydrotherapie?

 

Hydrotherapie is een prima vorm van bewegen voor reumapatiënten . Het warme water is heerlijk voor de spieren en gewrichten. Men kan vrijer bewegen in het warme water, is veel minder stijf en ervaart minder pijnklachten. Daarnaast gaat de algemene conditie sterk vooruit.

 

Toegankelijk bad

 

Het door ReumActief gehuurde zwembad "De Dolfijn" te Stadskanaal is volledig toegankelijk, beschikt over een geleidelijk aflopend trapje en kent een tillift systeem. ReumActief beschikt over een eigen til band voor de bad lift, dus mensen die zeer slecht ter been zijn of niet kunnen lopen kunnen gewoon meedoen en moeiteloos het bad in geholpen worden. Het water is ca. 33 graden.

 

Alle groepen worden begeleid door een team van professionele fysiotherapeuten.

 

We hebben zowel avondgroepen als middaggroepen, dus ook mensen die werken kunnen bij ons deelnemen.

 

Voor de deelnemer

 

Afmelden: Bent u eens verhinderd deel te nemen aan de hydrotherapie dan kunt u afmelden via Anita: T 06 25 31 20 09 of Email: afmelden@reumactief.info

 

Vakantierooster 2017

Deelnemen?

Om deel te kunnen nemen aan onze activiteiten, waaronder de hydrotherapie, dient u lid te worden van ReumActief.

 

Daarnaast betaalt u voor de hydrotherapie op zich € 26 per maand. De kosten worden automatisch van uw rekening afgeschreven.

 

De nota die u van ons ontvangt, kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Reumapatiënten krijgen in de meeste gevallen een flink deel van deze kosten terug via de zorgverzekeraar. Dit is echter wel afhankelijk van uw aandoening, zorgverzekeraar en verzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

 

Om deel te kunnen nemen verlangen wij van u een verwijsbrief van uw huisarts, specialist of fysiotherapeut.

 

Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met Anita Sanders 06 25 31 20 09. U kunt ook mailen: info@reumactief.info

 

 

 

 

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017