Mindful Yoga

Wat is Mindful Yoga?

 

Mindful Yoga is een milde vorm vanuit de Hatha Yoga waarin de bewegingen zonder veel ingewikkelde fysieke inspanning worden uitgevoerd en is heel geschikt wanneer men last heeft van klachten en/of aandoeningen. Het kan helpen beter om te leren gaan met chronische pijn.

 

Door de actieve houdingen rustig en met aandacht uit te voeren bevordert Yoga een evenwicht tussen lichaam, geest en hart.

 

Ademhaling is een heel belangrijk onderdeel in Mindful Yoga. Een goed adempatroon voorziet het lichaam van de juiste hoeveelheid zuurstof, het voert afvalstoffen af en het helpt u bewust te worden van eventuele spanningen in het lichaam.

 

Voor wie?

 

U hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen! Het is veel belangrijker te kijken waar uw mogelijkheden liggen.

 

We richten ons vooral op het creëren van ontspanning en rust! Tijdens de Mindful Yoga worden tevens tips aangereikt die u helpen in het dagelijks leven. Denk hierbij aan een stuk acceptatie van beperkingen of vermoeidheid, het minder overschrijden van grenzen en inspanning en ontspanning beter af te wisselen en in te passen.

 

Deelnemen?

De Mindful Yoga wordt op de maandagmiddag 14.00 uur gegeven bij Fit & Zo, Open Einde 11 te Musselkanaal.

 

Meer informatie en aanmelden?

Anita Sanders T 06 25 31 20 09

Email: info@reumactief.info

 

Kosten

 

Om deel te kunnen nemen dien je lid te zijn of worden van ReumActief. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 20 per jaar.

 

Deelname aan de yoga kost € 15,- per maand. Leden die ook al deelnemen aan de hydrotherapie betalen slechts € 10,- per maand.

 

 

 

 

 

 

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017