Agenda

Voorlichting rust of juist bewegen bij artrose en artritis?


Woensdag 19 december 2018 19.30 uur "Musselpark", Nijverheidslaan 1 Musselkanaal


Gewrichtspijn wordt vaak veroorzaakt door een ontsteking in een gewricht (artritis). Dit is een ontsteking die het kraakbeen aantast. Een andere aandoening is artrose. Hierbij wordt het kraakbeen afgebroken. Nare aandoeningen, want zonder kraakbeen kan een gewricht niet meer soepel bewegen. Door artrose is de belastbaarheid verminderd, waardoor er eerder pijnklachten (kunnen) ontstaan.


Bij pijn gaan mensen vaak automatisch in de ruststand. Logisch zou je denken, maar is dat wel zo? Welke beweegmogelijkheden zijn goed of juist te belastend bij artrose en/of artritis? Waar moet ik op letten? Waar kan ik terecht en wat kan de fysiotherapeut voor mij betekenen?


Woensdag 19 december om 19.30 uur geven Jeroen Prummel (fysiotherapeut) en Anita Sanders (voorzitter ReumActief) voorlichting over het belang van wel/niet bewegen. Tevens praten we u bij over de wijzigingen in de voorwaarden van de zorgverzekeraars van 2019. Waar moet u als patiënt met artrose of artritis op letten?


U kunt zich voor deze voorlichting aanmelden via Anita Sanders info@reumactief.info of telefonisch via 06-25312009.


De voorlichtingsavond wordt gehouden in het Musselpark aan de Nijverheidslaan 1 te Musselkanaal. Aanmelden kan tot en met 9 december a.s. Wees er snel bij want vol is vol!


11 Januari 2018 Nieuwjaarsreceptie


Vrijdagavond 11 januari 2019 organiseren we onze Nieuwjaarsreceptie. Samen met leden, fysiotherapeuten, trainers en anders betrokkenen blikken we onder het genot van een hapje en een drankje terug op het afgelopen jaar. Tevens kijken we vooruit naar de nabije toekomst.







Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017