Gewonnen prijzen

Derde aanmoedigingsprijs ReumActief

 

Donderdag 9 maart 2017 was er weer de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd door de gemeente Stadskanaal. In de Spont te Stadskanaal waren 400 vrijwilligers van ca. 50 organisaties bijeen. Een leuk en gevarieerd programma met diverse artiesten en toneelvereniging UDO werd ons aangeboden, evenals een heerlijk driegangen menu opgediend door diverse Raadsleden van de gemeente Stadskanaal.

 

Harriëtte Potze van de Rabobank Zuid Oost Groningen reikte wederom de aanmoedigingsprijzen uit. Tot onze grote verrassing was ReumActief weer één van de drie winnaars van deze mooie waarderingsprijs. Trots en het bewijs dat we Actief bezig zijn om reuma in onze regio meer en meer een gezicht te geven.

 

Tweede aanmoedigingsprijs ReumActief

 

Donderdagavond 10 maart 2015. waren we aanwezig bij de vrijwilligersavond van de gemeente Stadskanaal. Tijdens deze avond werden de aanmoedigingsprijzen ter waarde van elk € 250 uitgereikt door de Rabobank Zuid Oost Groningen en werd de vrijwilligersprijs uitgereikt door wethouder Francis Boen van de gemeente Stadskanaal.

 

Voor de 2e maal in haar nog maar bijna 4-jarig bestaan wist ReumActief dankzij een mooie promo video (gemaakt door Purisa Mediavorming), de aanmoedigingsprijs ter waarde van € 250 in de wacht te slepen.

 

We zijn bijzonder trots op deze waarderingsprijs! Dit geld zullen we reserveren voor volgend jaar, als we ons eerste lustrum, ons 5-jarig bestaan, mogen vieren.

 

ReumActief krijgt Roos van Verdienste

 

In juli 2013 ontving ReumActief van de PvdA Stadskanaal de Roos van Verdienste.Afdelingsvoorzitter Hans Bellers reikte de oorkonde uit aan ReumActief.

Bellers roemde in een korte toespraak het initiatief Sanders 'cum suis'. Het is te prijzen dat mensen hun nek uitsteken voor in dit geval toch een groep waar soms wantrouwend tegenaan gekeken wordt. Bellers had het zelf meegemaakt op zijn werk. Een reumapatiënt die de ene dag goed presteerde en de andere dag veel last had. 'Aansteller' wordt dan al snel gedacht. Zo blijkt dus dat voorlichting over deze ziekte en aandacht voor deze mensen absoluut geen overbodige zaak is.

 

 

ReumActief tweede provinciale vrijwilligersprijs

 

ReumActief was genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs Groningen 2015! Uit ruim 100 aanmeldingen is ReumActief bij de laatste zes geëindigd. Uiteindelijk zijn we netjes tweede geworden in de categorie zorg.

Het was een prachtige avond in het Provinciehuis te Groningen.

 

Trofee meest originele NL-Doet klus

Op donderdagavond 19 maart 2014 ontving ReumActief i. s. m. Rode Kruis afd. Zuidoost Groningen en Fysiotherapie Musselkanaal de trofee voor de meest originele NL Doet klus 2014.

 

De trofee werd overhandigd door loco burgemeester Jan Willem van de Kolk van de gemeente Stadskanaal.

 

 

 

 

 

 

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017