Archief

Nominatie Knoalster van het jaar

 

"Onze" Anita werd in december jl. genomineerd tot "Knoalster van het jaar" in de gemeente Stadskanaal. Een mooie waardering voor al het werk dat zij de afgelopen jaren heeft verricht. Ze behoorde tot de laatste vijf genomineerden.

Maandag 9 januari 2017 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie de winnaar bekendgemaakt. Helaas niet 'onze' Anita. Wie weet een volgende keer.

Geldcheque gemeenten Stadskanaal en Borger-Odoorn

 

Op 7 december jl. reikten wethouder Jan-Willem van de Kolk en Frits Alberts van respectievelijk de gemeenten Stadskanaal en Borger-Odoorn de eerder toegezegde geldcheque van €200,- uit. Dit vond plaats tijdens het therapiezwemmen op de vrijdagmiddag. De geldcheque is bedoeld voor nieuw beweegaanbod binnen ReumActief. Namens de vereniging bedanken wij beide gemeenten hartelijk voor hun steun en vertrouwen

ReumActief deed mee aan Klap tot Klap!

 

21 April ReumActief tijdens de Klap tot Klap

 

Tweede paasdag, 21 april 2014, deed een mooie groep leden van ReumActief mee aan de Klap tot Klaploop. Een geweldig mooie ervaring waarbij mensen de 5 of 10 km nordic walking / sportief wandelen liepen.

 

Na een lange tijd van trainen met de Nordic Walking groep van ReumActief en de clinics van Sportdorp Musselkanaal, was het dan zover. Een mooie groep van ReumActief deed mee aan de Klap tot Klaploop van Musselkanaal naar Stadskanaal.

 

Sportdorp Musselkanaal ondersteunt ReumActief!

 

In december 2013 heeft Sportdorp Musselkanaal ReumActief ondersteund met de aanschaf van eigen zwemmaterialen. Op deze manier kon de vereniging een prachtige kast gevuld met zwemmaterialen zoals halters, plankjes, elastieken, ballen, flexiebeams en belts aanschaffen. Tevens zijn 2 prachtige hulpmiddelen aangeschaft om mensen met ernstige rug- en nekproblemen toch te kunnen laten drijven in het warme water.

 

 

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017