Jubileum

In het zonnetje

 

Tijdens het jubileum feest werden diverse mensen in het zonnetje gezet.

 

Om te beginnen de fysiotherapeuten die de hydrotherapie groepen begeleiden. Daarnaast de trainers, werkgroep van het jubileum en het bestuur van ReumActief.

 

Het bestuur zette op haar beurt Anita en Angelique nog eens speciaal in het zonnetje voor al het werk dat zij de afgelopen jaren voor ReumActief verricht hebben.

5 Jaar ReumActief

 

Vijf jaar geleden, 9 mei 2012 werd ReumActief officieel opgericht en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. 2017 Staat dan ook in het teken van het jubileum van ReumActief. Dit met een aantal activiteiten, te weten:

- Groot jubileum feest 20 mei

- 12 Oktober voorlichtingsavond over reuma en ReumActief gemeente Borger- Odoorn

- Najaar, voorlichtingsavond gemeente Stadskanaal.

 

5 Jaar ReumActief

 

Wat is er veel veranderd in 5 jaar tijd in onze regio als we het hebben over reuma. Reuma heeft een gezicht gekregen!

In 5 jaar tijd is het hard gegaan met ReumActief. Vanaf het moment van oprichting tot en met nu (2017) staat er een vereniging waar we trots op mogen zijn.

Vele belangen van menig reumapati├źnt zijn behartigd, zeker op lokaal niveau. Kijk alleen al naar de thuiszorg. Maar ook hebben we velen ondersteund bij WMO aanvragen, het aanvragen van nieuwe indicaties en bij de keukentafelgesprekken.

Ook op het gebied van bewegen is er veel veranderd. ReumActief kent momenteel 10 groepen hydrotherapie, 3 groepen fitness en 1 groep Mindful Yoga. Fantastisch dat meer dan 100 personen met een reumatische aandoening inmiddels de weg naar het sporten en bewegen via ReumActief gevonden hebben.

 

Verloting

 

Tijdens het grote feest op 20 mei 2017 werd er een grote verloting gehouden. Alle prijzen, aangeboden door lokale ondernemers uit Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel(kanaal) en omstreken vonden hun weg naar de winnars in de zaal.

 

Langs deze weg willen we graag al onze sponsoren heel erg bedanken voor de vele prijzen die zij ons geschonken hebben.

 

Feest!

 

Zaterdag 20 mei 2017 was het grote jubileum feest daar. Na een lange periode van voorbereiden kwamen de eerste bezoekers rond 19.15 uur aan bij Gossen, dans en partycentrum te Stadskanaal.

 

 

 

 

Om 20.00 uur openden we de avond met een foto-video van 5 jaar ReumActief.

Daarna opende Anita Sanders, voorzitter en oprichtster van ReumActief, de avond.

Vervolgens kwamen een aantal sprekers aan het woord, te weten: Jan Willem van de Kolk, oud-wethouder Stadskanaal, maar vanavond ervaringsdeskundige op het gebied van reuma; Sija de Jong, Reumafonds' Frits Alberts, wethouder gemeente Borger-Odoorn.

Aansluitend blikte Anita Sanders terug op 5 jaar ReumActief en werd er ook naar de toekomst gekeken.

Gravure van Reumafonds

 

Namens het Reumafonds overhandigde Sija de Jong een prachtige gravure aan voorzitter Anita Sanders.

 

 

Feest!

 

Na alle formele zaken was het tijd voor feest! DJ Hermen zorgde voor de perfecte ambiance en liet de aanwezigen los gaan! De voetjes gingen van de vloer en een heuse flashmob zorgde ervoor dat velen de dansvloer wisten te vinden.

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

┬ę All Rights Reserved

ReumActief 2017