Opening ReumActief

Officiële opening ReumActief

 

Zaterdag 13 oktober 2012 was de officiële opening van ReumActief in "De Dolfijn" te Stadskanaal. De belangstelling was overweldigend groot! Jan-Willem van de Kolk en Frits Alberts, respectievelijk wethouders van Stadskanaal en Borger-Odoorn, verrichtten de officiële opening.

Kasper Trip van Monuta overhandigde ons een cheque van € 400.

 

Speciale dank ging uit naar: Regioflits Ronny voor de prachtige foto’s en video’s,

RTV Stadskanaal die live aanwezig waren, Wethouders Jan-Willem van der Kolk en Frits Alberts,

Kasper Trip van Monuta, Noor Krikhaar van "In Beweging", Orthopedisch schoenmaker "Albers" uit Bunde, Podotherapie "Láken", Végro, Hulphond Nederland, Linja en Jeffrey van Fysiotherapie Musselkanaal, de familie Sanders die de verloting verzorgden, Jesper en Bradley die vele prijsjes scoorden voor ReumActief, Jakob Pronk van de Novo en vele anderen.

 

Samen gaan we hier een mooie vereniging neerzetten die iets kan toevoegen in onze regio. Mensen met reuma ondersteunen en de mogelijkheid bieden te gaan bewegen. Daarnaast willen we organisaties, instellingen en diensten in contact brengen met de patiënt en omgekeerd. Tevens proberen we een stem te krijgen als het gaat om hulp en ondersteuning, zorg voor de reumapatiënt en WMO bij gemeenten, overheden en andere betrokkenen. Reuma is een vrijwel onzichtbare ziekte geworden met soms zeer grote gevolgen voor de patiënt en zijn/haar omgeving. Eenzaamheid ligt vaak op de loer en begrip is te vaak nog ver te zoeken.

Contact:

T 06 25 31 20 09

info@ReumActief.info

Follow Us

© All Rights Reserved

ReumActief 2017